Ny hjemmekamp i dag, torsdag for 3.div. laget. Motstander Hommelvik 2

Etter en maktdemonstrasjon og mål-fest mot Byåsen i forrige hjemmekamp er det nå klart for en ny kamp på vår hjemmebane. Denne gang er det Hommelvik som kommer på besøk. Klarer laget å følge opp storspillet fra forrige kamp mot Byåsen? Våre supportere bidro sterkt til seieren mot Byåsen, Møt opp i dag også og løft laget framover til seier.Det settes stor pris på masse supportere på tribunen, gutta får ett ekstra "gir" da. Kampstart kl.20.00. Vel møtt! Kiosken er selvfølgelig åpen.

Lokal-Derby for G16 3 div. når Vestbyen møter Byåsen onsdag kl.20.30. på Vestbybanen!

Først av alt; takk til alle supportere som møtte opp på kampen mot Verdal.Virkelig morsomt å se så mange hadde tatt turen opp på Vestbybanen. Nå er det ny hjemmekamp i morgen(onsdag kl.20.30). Denne gangen er det 3.div laget som skal ta imot BYÅSEN. Ett skikkelig lokal-derby altså. Her må vi ha massiv supporterstøtte! Inviter med alle kjente og kjære som har ett hjerte for Vestbyen og møt opp til årets lokal-derby på Vestbyen banen. PS! Det ryktes at det kommer mange supportere fra Byåsen, la oss vise hvem som er best på tribunen. Vel møtt til en forrykende fotballkamp!

klart for ny hjemmekamp runde 6 Vestbyen vs Verdal 0. div. G16. Kampstart 20.00

Hjemmekamp for 0.div mot Verdal i morgen( søndag 12.mai) mot Verdal?? OPPMØTE spillere kl.19.00. Kampstart 20.00! Vi møtte Verdal i 1. runde i NM i vinter; så vi vet at dette blir en fartsfylt ,tett og jevn kamp Vi vant da knepent, mye p.g.a at vi hadde bedre og flere supportere! Så møt opp og støtt oss på Vestbybanen i morgen.Vi trenger dere på tribunen Vel møtt til kamp!

Onsdag 8.Mai klart for hjemmekamp nr. 2 for 0.div laget- motstander Tiller

I forrige hjemmekamp vartet 0.laget opp med fantastisk spill og masse mål! Klarer gutta å følge opp forrige hjemmekamp med sitt storspill? Kom å se og støtt laget.Gutta er klare, trenerne også, og vi lover underholdende angreps-fotball.Ta med alle bekjente som vil komme å lage liv på sidelinja, vi trenger MASSE støtte,det hjelper laget framover og opp! Kiosken er selvfølgelig åpen. Kampstart kl.2015, VEL MØTT!

Skandia-cup 2019

Hei vi har meldt på ett lag til årets Skandia-cup. Vi må vite hvem som kan/ ikke kan være med .Den foregår i uke 26, (24.-29. juni.)De fleste begynner vel å ha ferieplanene klare. Se info på FB eller Send SMS til 93011047 for å melde deg av eller på .Viktig at ALLE svarer.Vi må være minst 16 spillere om vi skal delta. Svar så raskt som mulig.

Sesongens første hjemmekamp for G16 3. div lag

Sesongens første hjemme kamp for 3. div laget i morgen(torsdag). Motstander er Utleira 2. Her bør alle Vestbyen-supportere kjenne sin besøkelsestid og møte opp .Vi må vise hvem som "eier" banen også på sidelinja.Kampstart kl.20.00 vi sees på banen Vi har kiosk med salg av forfriskninger

Kamp mot serieleder Ranheim i 0.div G16

Kamp i dag Lørdag for 0.div laget mot Ranheim i Fjæra på Ranheim Det gedes stort til kamp i Fjæra i morgen med Ranheim på menyen Det meldes flott vær, så vil gjerne at supporter-hæren også møter fulltallig Kampstart kl.16.00

Treninger og kamper første uken etter Påske

Heisan, 14 stk på trening i ettermiddag. Nå tar vi Påskeferie, ihvertfall en liten stund. Vi starter opp trening igjen Allerede 1.PÅSKEDAG)kl.1900 for de som har kommet hjem. Deretter trening MANDAG 2.PÅSKEDAG Kl.2000. ONSDAG 24.APRIL TRENING KL, 20.00 . TORSDAG 25.APRIL FØRSTE SERIEKAMP FOR G16 3:div MOT FLATÅS . FREDAG 26:APRIL TRENING som vanlig. LØRDAG 27.APRIL G16 0.div kamp Mot RANHEIM Da skulle treninger og kamper være oppdatert for første uken etter påske ØNSKER SPILLERE OG FORELDRE , SAMT ALLE ANDRE FØLGERE EN RIKTIG GOD OG AKTIV PÅSKE Fjellvettregel: TA ALLTID MED EN FOTBALL HVOR ENN DU FERDES

1. hjemmekamp for G16 0.divisjons-lag

Årets første hjemmekamp for G16 sitt 0.lag på søndag. Kampstart kl.1600. Håper å se masse Vestbyen-supportere som lager masse liv på tribunen.Det er mange år siden Vestbyen har hatt ett lag i toppdivisjonen G16 for gutter. Møt opp og vis deres støtte til disse fantastiske ungdommene som har vært lojale til klubben i mange år. Det fortjener de virkelig

NM-Kamp mot Aalesund

Hei i dag er siste frist for å booke hotellrom til supporterpris Prisene er: 848,- for enkelt-rom 1010,- for dobbeltrom 6 stk har booket rom foreløpig.Det er flere reserverte rom ledig Gi beskjed dersom flere ønsker overnatting i løpet av dagen. Så har vi MASSE busseter ledig; om noen ønsker seg en billig tur til Aalesund så er det mulig helt fram til midten av neste uke å reservere seg plass! Kom igjen da folkens dette blir en fantastisk opplevelse.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift