Sikret 4.plassen med storseier i siste seriekamp

(Vestbyen 8 - 1 Namsos) Søndag sikret Vestbyen en sterk 4.plass i 3.div etter å ha slått Namsos komfortabelt hjemme på Hammersborg.

Knepent bortetap mot Steinkjer

(Steinkjer 3 - 2 Vestbyen) Etter tre seire og en uavgjort på de siste fire kampene, gikk Vestbyen på sitt første tap siden 2.september.

Vestbyen Kvinner til finale i OBOS-cup

(Melhus 2 - 3 Vestbyen) Silje Flack Bergby ble den store helten da Vestbyen sikret finaleplass i OBOS-cup etter seier mot Melhus i semifinalen.

Poengdeling mot Gimse

(Vestbyen 2 - 2 Gimse) Etter scoring av Martine Hustad og Therese Haagenstad Vik så det lenge ut til at Vestbyen skulle fortsette seiersrekken, men to sene mål av Gimse førte til uavgjort og poengdeling på Hammersborg.

Ny derbyseier mot Byåsen

(Byåsen 2 0 - 1 Vestbyen) En kamp som kunne gått begge veier, endte med seier til Vestbyen etter at Silje Flack Bergby stanget inn seiersmålet ti minutter før pause.

Fortsetter den gode hjemmeformen

(Vestbyen 8 - 2 NTNUI) Etter kvartfinaleseier i OBOS-cup hjemme på Hammersborg har Vestbyen Kvinner slitt på bortebane, men opprettholdt den gode hjemmeformen. Så også mot NTNUI mandag kveld, hvor kampen vinnes komfortabelt etter en sterk snuoperasjon i andreomgang.

Vestbyen Kvinner videre til semifinale

(Vestbyen 3 - 0 Tiller) Tre sene mål av Therese Haagenstad Vik sikret videre avansement og semifinaleplass i OBOS-cup for Vestbyen Kvinner.

Viktig seier i lokalderbyet

(Vestbyen 2 - 0 Byåsen 2) Mandag kveld sikret Vestbyen Kvinner tre nye poeng på Hammersborg. Etter selvmål av Byåsen og scoring av Hannah Mitlid Aleksandersen, kunne hjemmelaget juble for seier i det viktige lokalderbyet.

Velkommen til nye lagsider!

Vestbyen Fotball har fått nye nettsider og lagsider! Vi har valgt en leverandør som heter Spoortz som tilbyr et klubbverktøy som vi vil utvikle mer etterhvert. I første omgang starter vi med hovedsidene der dere nå finner mye bra informasjon. Etterhvert vil lagsidene bli tatt i bruk, samt en app som vil bli et topp verktøy for lagene, både med tanke på oversikt og kommunikasjon. For å gjøre overgangen så smidig som mulig vil vi beholde de gamle nettsidene på et alternativt domene frem til 31.12.2018; http://vestbyenil.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift