Vestbyen Kvinner til finale i OBOS-cup

(Melhus 2 - 3 Vestbyen) Silje Flack Bergby ble den store helten da Vestbyen sikret finaleplass i OBOS-cup etter seier mot Melhus i semifinalen.

Etter å ha slått ut Nardo, Egge, Charlottenlund og Tiller, var det på torsdag Melhus som sto for tur i OBOS-cup for Vestbyen. Det var siste hinder før finalen, hvor Steinkjer allerede hadde sikret den andre finaleplassen. Vestbyen, som hadde to seire og en uavgjort på de siste tre kampene, hadde lyst til å fortsette den gode rekken med resultater, mens Melhus ville vise hjemmefansen at det ikke var tilfeldig at de var i semifinalen.

Vestbyen tok tidlig kontroll på kampen og allerede etter 9.min stanget Silje Flack Bergby inn 0-1 etter en corner. Kampen fortsatte i samme spor, og Vestbyen kom til flere sjanser uten å få ballen i mål. Da Vestbyen ikke fikk uttelling på sine sjanser, var det Melhus som utnyttet en enkel feil og satte inn utligningen i det 37.min. Jubelen ble kortvarig, for bare to minutter senere sendte Bergby nok en gang Vestbyen i ledelsen. Utover i andreomgang fortsatte Vestbyen sjansesløseriet, og melhuskeeper Nora Tysse sto en god kamp. Men etter 60.min fullførte Bergby sitt hattrick og sendte Vestbyen opp i 1-3. Selv om Melhus reduserte til 2-3, hadde Vestbyen god kontroll og kunne tilslutt slippe jubelen løs etter nok en seier.

I finalen venter Steinkjer, som også er motstander i neste seriekamp på mandag. Kampen spilles den siste helgen i oktober. Da har Vestbyen muligheten til å krone en allerede god sesong med et trofe.

Grasrotandelen

></a><span style=

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift