Ny derbyseier mot Byåsen

(Byåsen 2 0 - 1 Vestbyen) En kamp som kunne gått begge veier, endte med seier til Vestbyen etter at Silje Flack Bergby stanget inn seiersmålet ti minutter før pause.

Onsdag var det nok en gang klart for lokalderby, da Vestbyen gjestet Byåsen i regnværet på Dalgård. Sist derby endte med en sterk 2-0 seier til Vestbyen på Hammersborg, men denne gangen var det Byåsen som hadde hjemmefordel og ønsket å slå tilbake. Men Vestbyen ville det annerledes.

Etter at store deler av førsteomgang bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag, var det først i det 35.min at Vestbyen fikk corneren som skulle føre til det avgjørde målet. Therese Haagenstad Vik prikket corneren på hode til Silje Flack Bergby, som kontrollert stanget ballen i mål til 0-1. I andreomgang kom Byåsen til flere store muligheter, men klarte ikke å sette ballen i mål. Det ble en hard kamp for å holde Byåsen unna i regnværet, men Vestbyen kom også til noen store muligheter da Byåsen måtte satse fremover. Likevel klarte ingen av lagene å få uttelling på sjansene, og Vestbyen vinner til tross for at Byåsen presset på for en utligning de siste minuttene.

Det betyr at Vestbyen klatrer opp på 5.plass på tabellen, kun et poeng bak Byåsen på 4.plass. Det er tre kamper igjen, hvor Vestbyen møter Gimse, Steinkjer og Namsos. Neste uke skal laget også ut i semifinale i OBOS-cup mot Melhus. Det betyr to kamper neste uke, først mot Gimse i serien på mandag, og OBOS-cup på torsdag. I den andre semifinalen spiller Steinkjer mot Kattem om den siste plassen i finalen som spilles den siste helgen i oktober.

Grasrotandelen

></a><span style=

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift