Vestbyen tilstede på kompetansetur

Kvalitetsklubbene i Trøndelag var samlet i Aalborg i helgen

Sammen med administrasjonen og styret til NFF Trøndelag, de andre kvalitetsklubbene i Trøndelag, samt en gruppe som har gått trenerveilederkurs i 2019, dro sportslig leder ungdom Aleksander og daglig leder Mats til Aalborg fra torsdag-søndag foregående uke.

Torsdagen gikk med til å komme seg på plass på hotell og mingling blant kjente og ukjente før landskampen mot Malta stod på menyen.

Fredag ble det presentert en statusoppdatering på hvordan de ulike klubbene gjør det rundt både trenerutdanning, dommerstatus, samt et inspirerende foredrag av trenerveileder i Kattem og hvordan det har vært et løft for klubben å få han på plass. Etter lunsj delte forsamlingen seg i to der klubbledere hadde meget gode diskusjoner rundt hva som er styrker og svakheter, muligheter og trusler rundt det å være en kvalitetsklubb og her kom det frem veldig mange gode ideer, og innspill til hvordan de andre klubbene opererer. De sportslig ansvarlige tok turen til en lokal klubb for å se hvordan de arbeidet der. De fikk omvisning på feltet og overvar en økt med trenerne der. Kvelden ble brukt til felles middag og videre mingling utenfor konferanserommet.

Lørdag hadde vi foredrag fra DBU (danske fotballforbundet) om status der, før de sportslige tok turen på nok et besøk til en lokal klubb og klubbledere ble presentert med nye krav til det å være en kvalitetsklubb som vil hjelpe oss på veien videre til å bli enda stødigere i arbeidet. Fra kl 14.00 var det fri, noen tok turen til å se eliteseriekamp for damer, noen sjekket ut Aalborg, og noen slappet av på hotellet.

Søndag hadde vi en oppsummering av helgen før turen bar tilbake til Trondheim.

Godt oppsummert kan vi si at vi gjør mye riktig i Vestbyen, og vi har en del å lære. Helgen viser at man trenger ikke være en stor klubb for å få til gode ting, og at bare man er kreativ og tydelig nok så kan man bygge en flott klubb. Slike turer vil føre til at det er lettere å samarbeide, ta kontakt, og spørre om hjelp fra andre klubber. Man tar med seg masse inspirasjon tilbake og er klar til å jobbe frem mot 2020 og bli enda bedre enn det vi er i dag!

Grasrotandelen

></a><span style=

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift