Vestbyen Kvinner videre til semifinale

(Vestbyen 3 - 0 Tiller) Tre sene mål av Therese Haagenstad Vik sikret videre avansement og semifinaleplass i OBOS-cup for Vestbyen Kvinner.

Vestbyen tok seg greit gjennom puljespillet i OBOS-cup med to seire og en uavgjort i høst. Søndag var det klart for kvartfinale mot Tiller på Hammersborg. Til det som var årets beste publikumstall, gikk begge lag høyt ut for sikre videre avansement i cupen. Etter en jevnspillt førsteomgang hvor ingen av lagene fikk spillet til å flyte nevneverdig, gikk spillerne i garderoben på 0-0.

Etter pause hevet Vestbyen seg, og fikk etterhvert mer flyt i spillet. Likevel kom begge lag til flere halvsjanser, og Tiller var ved noen anledninger farlig på dødball. Det var ikke før i det 75.min at det løsnet for Vestbyen. Nyervervelsen Live Kaski Heldal, som er tilbake i Vestbyen etter noen år i Trondheims-ørn og USA, ble spilt gjennom på venstresiden før hun prikket inlegget på Therese Haagenstad Vik som satte ballen i mål til 1-0. Syv minutter senere kopierer duoen det første målet og sender Vestbyen opp i 2-0. Og når de to vingene først var i gang var det ingen som kunne stoppe de. I det 89.min finner de nok en gang hverandre, og Therese Haagenstad Vik setter spikeren i kista med sitt tredje mål for dagen.

Vestbyen vinner kvartfinalen 3-0 og kan slippe jubelen løs forran en full tribune på Hammersborg. Nå venter semifnale og videre cupspill på laget som allerede kjemper om plassen i 3.divisjon. I serien ligger laget for øyeblikket på 8.plass tre poeng forran NTNUI, men bare seks poeng bak 5.plassen med to kamper mindre spillt. Torsdag møter Vestbyen Strindheim på Ruta Arena.

Grasrotandelen

></a><span style=

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift