Hjem

Trondheim Rocks-dugnad - utplukking av dugnadsfolk

Etter at vi på foreldremøtet ble enige om å prøve dugnadsformen "frivillig på festival", har vi nå blitt spurt om å stille med 10 voksne på Trondheim Rocks 2.-3. juni på EC Dahls. Dette gir oss kæsj i kassa og mer å "rutte med" - til deltakelse på cuper, utstyr mm.

Siden det hittil har vært litt laber interesse for dette, plukker vi nå ut noen tilfeldige fra laglista. Se liste under. Om du ikke står på lista- men godt kan tenke deg å jobbe litt på Trondheim Rocks, så gi beskjed!

Som dere vet, er dorullsalg-dugnaden til inntekt for klubben (ikke for gutter08 spesielt, men Vestbyen som klubb). Dugnaden på Trondheim Rocks er en gylden anledning til å samle litt penger til lagkassa, sånn at vi har litt å rutte med framover når det gjelder deltakelse på cuper, aktiviteter for gutta, utstyr mm. 

Vi plukker nå ut tilfeldig valgte til å stille med en voksen til dette - og dersom det ikke passer, håper vi dere kan prøve å finne en erstatter blant de andre på laget. Ta kontakt om dere ønsker kontaktinfo. 

En voksen fra følgende gutter: 

- Jakob M

- Viktor

- Eirik (har allerede meldt seg - så takk)

- Oskar Johnsen 

- Sindre

- Noah (har allerede meldt seg - så takk)

- Martin

- Niklas

- Oscar D. Johansson

- Oliver

Og så håper vi at dere som ikke står på lista denne gangen gleder dere til å bidra ved neste anledning - feks hvis vi får prøve oss igjen på Sverresborg Arena til sommeren!

Tilbake til Gutter 2008

Grasrotandelen