Hjem

Baneforhold og gjennomføring av kamper

Nå som de fleste lagene har begynt med gjennomføring av seriekamper vil en del oppleve problemer med baneforholdene på Hammersborg. Vi får dessverre ikke gjort noe med baneforholdene ettersom vi er avhengig av været for at banen skal bli bedre.

Frem til banen er tilbake til normal stand er det opp til hvert enkelt lag å avgjøre hvorvidt kampen bør gjennomføres eller ikke, mtp alderskategori og sikkerhet, og sørge for eventuelle endringer vedrørende dette.

https://www.fotball.no/kretser/trondelag/baneforhold-og-gjennomforing-av-kamper/

Hvordan skal klubber i Trøndelag forholde seg til gjennomføring av kamper ifbm. en kald og snørik vinter?
www.fotball.no

I linken forklarer kretsen hva som kan forventes med tanke på sikkerhet for spillerne. For kamper opp til 9-er kan det være at forholdene er gode nok midt på banen til å kunne få gjennomført. Dersom dere føler at det ikke er forsvarlig å gjennomføre kamp, så må berørte lag ta kontakt med kretsen for endring av kamp så fort dere finner ut av dette. Ettersom det er flere klubber som sliter med baneforholdene så er det lurt å ta kontakt med kretsen i god tid før gjennomføring av gjeldende kamp slik at det muligens lar seg gjøre å finne alternativ bane fremfor å utsette kampen.  

Det er gjort avtale med eksternt firma for reparasjoner på banen førstkommende uke, slik at flenger og sår i banen blir reparert for sesongen.

Banen blir måkt, forhåpentligvis for siste gang i år, i dag fredag, så satser vi på at varmen kommer til uken for å jevne ut banen litt mer.

 

  • Mats

Tilbake til

Grasrotandelen