Hjem

G07 - Div info - spillermøte / treningskamp m.m.

Se div viktig info nedenfor vedr hhv spillermøte, treningskamp m.m.;

SPILLERMØTE;
På treingssamlingen i Selbu skal vi ha 2 treningsøkter på lørdag, hhv kl 14 og 17.

Det er til sammen 16 07-spillere som er med (veldig bra!), og vi benytter muligheten til å gjennomføre et spillermøte før den første treningsøkta på lørdag. Møtet vil starte mellom kl 12 - 13 en gang - det må vi ta litt på sparket, etter at vi har kommet oss iorden.

På dette møtet skal vi bl.a. få på plass noen konkrete lagsregler, som vi alle skal enes om. Fint om spillerne tenker litt på dette før møtet, og er litt forberedt. Helt avhengig av noen innspill her:-).

 

Mesternes Mester (i Selbu);

Mellom treningsøktene på lørdag er det en lokal variant av Mesternes Mester som arrangeres av Selbu i.l. Dette skjer utendørs, så viktig at alle har med gode uteklær for ulike akktiviteter. 

 

TRENINGSKAMP mandag 12.03.

På førstkommende mandag den 12. mars skal vi ha treningskamp mot Othilienborg. Viktig å begynne å øve litt på 7er nå. Kampen spilles på Vestbybanen i vår vanlige treningstid. Vi møtes i garderoben i klubbhuset SENEST kl 1710!! Kampen starter kl 1730. For å kunne forberede kampen best mulig, MÅ vi få bekretfet hvem som kommer og hvem som ikke kommer. Ber derfor om at alle bekrefter til Lars Petter (enten sms, mail el messenger) snarest mulig, og senest innen søndag kveld!

Tilbake til Gutter 2007

Grasrotandelen