Hjem

Foresatte Otta-Cup

Som tidligere informert har vi meldt på lag til Otta-Cup 27.-29. oktober 2017.

Grunnet stor påmelding har vi nå meldt på enda ett lag.

Lag nr 2 står dessverre enda på venteliste, men vi vil få tilbakemelding i løpet av de nærmeste dagene om vi får delta med to lag!

Uansett, vi må planlegge ut i fra at vi deltar med to lag ettersom det er så mange av gutta som har meldt sin interesse for denne cupen!

Vi ønsker derfor å få en oversikt over antall og hvilke foreldre/foresatte som skal være med!

I umiddelbar nærhet til Otta-Cup er det dessverre ikke mye ledig overnattingskapasitet, det meste er fullbooket! Vi har derfor funnet et alternativ, Brekkeseeter Hotel og Seterhytter på Høvringen, ca 25 minutters kjøring Nord for Otta! De har flere hytter og kan innlosjere flere i samme hytte www.brekkeseter.no! Prisen vi har fått ved leie av den største hytta som har 18 sengeplasser er ca kr 380,- pr natt pr person!  For å få maks ut av det sosiale tenker vi da at spillerne også kan bo der og ikke overnatter på skolen! Da trenger ikke spillerne kjøpe A-kort til kr 800,- pr spiller! Vi må da ordne med mat før, under og etter cup-en selv (spillerne får ikke måltider i hallen uten å kjøpe A-kort)! Undertegnede har vært i kontakt med Brekkeseter, og kan om ønskelig foreta en fellesbestilling for alle deltagere! Vi må derfor ha en bindende påmelding med navn på både spiller og foreldre/foresatte som skal delta! Vi bestiller hytter etter antall påmeldte! Dersom noen har spesielle behov vedr overnatting ber jeg om tilbakemelding på dette slik at vi kan prøve å imøtekomme behovet!

Vennligst gå inn på denne linken og skriv inn fult navn på alle deltagerne (navn på spiller + foreldre/foresatte) fra din husstand:

https://doodle.com/poll/w95r3kt3dyb8yv8a

Dersom ditt barn skal delta alene fra husstanden må dere avtale med noen andre foreldre/foresatte som kan ta ansvar for ditt barn, og gi oss tilbakemelding om dette pr mail! 

Transport til og fra Otta-Cup må hver enkelt sørge for!

Frist for bindende påmelding til cup og overnatting er mandag 04.09.17

Mva Lagleder 

 

 

 

Tilbake til Gutter 2006

Grasrotandelen