Hjem

Dugnad høsten 2017

Vi skal selge 6 pakker kort a kr 300 per spiller. Dette vil gi kr 13500,- til lagkassa. Alle må legge ut for kortene de skal selge(kr 1800) så vi kan betale leverandør. Detaljer om utlevering og betaling kommer.

Som alle har blitt informert og sagt ja til å være med på, har vi fått tilbud om å selge pakker med kort for DPLAN. Det skal selges seks pakker per spiller. En pakke skal selges for kr 300 hvorav laget sitter igjen med 150 i fortjeneste per pakke. Dette gir kr 13500 til lagkassa. En pakke inneholder 12 store kort med konvolutter, 6 småkort med konvolutter og en gullpenn. Pris er omtrent det halve av butikkpris. Kortene har varierte motiver som passer til ulike anledninger. (Se motiver i vedlegg). Egner seg fint som gave også!

Pakkene vil deles ut på trening og kampdager den uka vi mottar dem. I og med at vi per i dag ikke har penger på bok til å betale leverandør, må alle selv legge ut kr 1800 for kortene relativt kort tid innen at de har blitt mottatt. Dere står deretter fritt til å bruke så mye tid dere ønsker på å selge dem.

Detaljer rundt utlevering av kort og betalingsinformasjon kommer på lagsiden når vi vet oppstartdato.

Kontakt Kjersti dersom du lurer på noe.

Tilbake til Gutter 2006

Grasrotandelen