Hjem

Oppsummering fra infomøte 14. februar

Tirsdag 14. februar var klubbrommet i det nye Vestbyhuset fullt av trenere, lagledere, foreldre og styremedlemmer. Styreleder Tor Owe Sandkjernan åpnet med å gå igjennom de mest aktuelle planene for utbygging av Hammersborg-banen. Disse inkluderer en ny 7'er-bane på sørsia av eksisterende bane, utvidelse av og nytt dekke på 11'er-banen og tanker omkring en egen daglig leder. I tillegg gikk han gjennom de største faste kostnader til drift av anlegget som skal dekkes inn av kontingent. Så langt går klubben i pluss hvert år, tross i at det til enhver tid er ganske store summer som er utestående for manglende betaling av kontingent. Det koster å drive en klubb, og alle oppfordres til å betale kontingent i tide. Tormod Sletten viste tegninger av den planlagte 7'er-banen og ga en statusoppdatering på dette prosjektet. Vi håper å sette spaden i jorda i løpet av 2017.
Deretter kom man til det heteste tema denne kvelden: Planlagt dugnad-salg av toalettpapir. Styret har gått ut med et ønske om salg av 10 sekker to ganger i året, og styret fikk den diskusjonen og engasjementet vi kanskje har savnet til tider i klubben. Antall sekker, muligheter for frikjøp og alternative dugnader ble diskutert. Tor Owe hadde på forhånd tatt med beregninger ut i fra et salg av 5 sekker to ganger i året, og dette omfanget ble mye bedre mottatt. Diskusjonen kom til å belyse mange aktuelle problemstillinger klubben står ovenfor. Dugnad er nødvendig for å opprettholde den kvaliteten på klubben vi har nå, spesielt siden Vestbyen har en lav treningskontingent i forhold til andre klubber. Historisk sett har Vestbyen også hatt veldig få dugnader. Det ble lansert planer om å i fellesskap i klubben finne sponsorer for å dra inn penger til utbyggingen, samt å gjennomføre et "andel-salg" av den nye banen. 
Til slutt fikk man en statusrapport fra sportslig leder Roar Davidsen samt en innføring i voksesmerter og metoder for å forebygge skader som følge av ensidig trening hos barn av naprapat Jörgen Brolin. 
Styret tar alle innspill vi har fått både i forkant av og under møtet til etterretning, og vil ta en snarlig beslutning om hva man skal gjennomføre i klubben. Oppsummert har vi fått go for salg av 5 sekker toalettpapir to ganger i året per medlem, go for en liten økning av kontingent, samt go på å gjennomføre andelsalg og finne sponsorer.   
Vi takker alle som stilte opp på møtet og delte sine synspunkt, vi håper engasjementet fortsetter utover sesongen, og at enda flere med tilknytning til, og hjerte for, Vestbyen fotball vil bidra med stort og smått for å hjelpe klubben videre.  

Tilbake til

Grasrotandelen