Hjem

Sesongavslutning 2016, søndag 11.12, på Hoeggen skole og Milano restaurant

Sesongavslutningen i år blir søndag 11.12 kl. 15-18. Vi starter opp på Hoeggen skole med en fotballtrening i gymsalen. Etterpå blir det pizza og brus på Milano restaurant i Nardosenteret. AS Byggservice sponser restaurantbesøket. Vi vet at det er travle tider før jul, men vi håper at så mange som mulig kan delta på dette arrangementet. Guttene våre fortjener en skikkelig avslutning:)

 

Praktisk info: Dere foreldre leverer guttene kl. 15 på Hoeggen skole. Vi trenerne tar imot dem på parkeringsplassen som ligger mellom skolen og Bunnprisbutikken i Vestlia. Dere henter dem kl. 18 på parkeringsplassen til Nardosenteret. Guttene må ha med seg innesko, leggbeskyttere og treningstøy. De bør skifte til annet tøy etter treningen, men de trenger ikke å pynte seg.

Vi har ikke lagt opp til at dere foreldre skal være med på denne avsluningen (p.g.a plasshensyn), men vi har planer om et foreldremøte og trening med felles kveldsmat på nyåret. Mer info om dette kommer senere.

NB: Vi må vite hvor mange som kommer p.g.a mat- og bordbestilling, så de som kan delta må sende en epost til Arnfinn innen torsdag 8.12

Vi må ha beskjed om det er noen spesielle hensyn vi må ta i forhold til mat og drikke (f.eks. allergier osv.)

 

Dette blir gøy:)

Mvh

Trenerne

Tilbake til Gutter 2008

Grasrotandelen