Hjem

Treningssamling i Selbu

Her følger en rapport for treningssamlinga i Selbu. Her er en filmsnutt fra turen; https://www.youtube.com/watch?v=YHHXJ6WrGPo
Samling selbu 2016

Det har i mange år vært snakk om at det hadde vært artig å tatt en felles treningssamling for flere lag i Vestbyen fotball. Vi planla derfor et forsiktig forsøk på dette i år. Forventningene til antall var ikke så store, da dette var noe helt nytt, og fristen ganske kort. Men gledelig nok, lørdag 12 mars kl. 09.00, sto 97 forventningsfulle spillere og ca 30 voksne klare. 2 Smekkfulle busser, med vår egen Bjarne Moe som sjåfør på den ene, og mange biler så vi kjørte avgårde til Selbu. I Selbu ble vi møtt av blide Selbygger, som hadde tent bål og satt opp benker til vi kom. De kunne stolt vise frem sin splitter nye innendørshall med kunstgress!

 

Vi fikk raskt tildelt våre plasser, hele 4 guttelag lå sammen i en festsal, mens de andre 4 lagene ble spredd utover mindre rom i samme bygg, med andre ord temmelig tett og intimt- perfekt for ungeneJ. De var ikke seine om å komme i treningstøyet og holdt på med ball på eget initiativ så ofte det lot seg gjøre. Artig å se fullt av barn i fri utfoldelse! De enkelte lagene fikk tildelt banetid to ganger på lørdag, økter med høy intensitet og mye moro. Mellom øktene hadde Selbu lagt opp til forskjellige utendørsaktiviteter, og vi hadde heldigvis husket å ta med oss sola fra Vestbyen,  været var perfekt!. Her var det tautrekking, balansering, «selskapsleker», og andre aktiviteter som fordret samarbeid mellom gruppene. Til slutt var det nygrillede pølser å få. På kvelden fikk vi tid til et lite trenermøte før det var tacobuffet på den andre siden av gata. Der sendte de også Rosenborg-Odd, en kamp med mye mindre intensitet og glede enn vi hadde sett tidligere på dagen i  innendørshallen på Selbu…

På kvelden var det alt for artig til å ta en tidlig kveld, men litt søvn ble det da…

Tidlig på søndag våknet spillerne til et artig eksperiment. Vi hadde krysset de 8 lagene, gutter og jenter i alderen 9-13 i, ispedd noen modige voksne inn i 18 forskjellige lag, fordelt på 6 puljer. Her var det storheter som Liverpool, Ajax og Bayern München som skulle barke sammen… Flere voksne fikk forsøke seg som «manager» for hvert sitt storlag, og det sto ikke på innsatsen!. Det så ut til at spillerne hadde stor glede av å forsøke seg sammen med spillere de fra før ikke kjente så godt, innsatsen og spillegleden var enorm. Etter lunsj og rydding gikk ferden tilbake til byen,  slitne men fornøyde.

Tanken bak turen var først og fremst at vi skulle bli bedre kjent- både voksne og barn, ha det artig og bidra til at vi skal samarbeide godt mellom årskullene i tiden fremover.

En vellykket tur, som vi håper å gjenta senere.

 

Med vennlig hilsen Martin Hokstad og Roar Oskar Davidsen

Tilbake til

Grasrotandelen